Magazin
Cosul tau

Cum platesc?

Ramburs

 

Plata cu numerar se face in lei, integral la livrarea cu ramburs, atunci cand valoarea cumparaturilor nu depaseste suma de 4999lei.  In cazul livrarilor cu ramburs prin curier, acesta va emite pe loc o chitanta pentru suma platita.Aceasta chitanta va reprezenta dovada platii numerar, valabila atat pentru clienti persoane fizice, cat si clienti persoane juridice.  


Plata cu cardul online  


Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.starter-auto.ro foloseste, mobilPay. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele ESO Exclusive Group SRL . Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.  Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro).  Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).  Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.    Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.  


Plata OP 


Pentru plata OP lasati un mesaj la adresa de e-mail office@starter-auto.ro cu subiectul PLATA OP.

Acest website utilizează cookie-uri pentru functionarea corecta. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.